SkinMaster

Een SkinMaster is een ervaren schoonheidsspecialist(e) die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti aging en huidverjongingstechniek. Door de kennis die hij of zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rosacea.

Een SkinMaster onderscheid zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht zich niet beperkt tot het behandelgamma wat zij of hij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde synergetisch in te zetten. Dit alles volgens een behandelplan.

Een SkinMaster heeft kennis van alle in de schoonheidsbranche aangeboden manuele, instrumentele of apparatieve behandeltechnieken en weet ze in te delen in hun bereik (faciliterend, aanjagend, opruimend).

Een SkinMaster houdt zijn of haar vermelding op de SkinMaster website als zijnde up to date bij het jaarlijks onderhouden van zijn of haar kennis door zelfstudie en door aanwezigheid op de SkinMaster congresdagen.

Alle behandelingen bij Huidverbetering+ Elian zijn gekozen om ingezet te worden bij de creatie van duurzame resultaten waar u jarenlang van kunt genieten.

Om duurzame resultaten te kunnen bewerkstelligen voorzien de behandelingen bij Huidverbetering+ Elian allemaal in een of meerdere punten van een gezonde, jeugdige en vitale huid zoals:

A. Aanvoer van bouw -en volumestoffen in de juiste huidlagen geeft een stralend resultaat   
B. Aanvoer van energie geeft een liftende werking en maakt dat het stralende effect langer houdt. 
C. Resurfacing en activatie van de huid d.m.v. een aanjagende actie. In combinatie met “A” maximaal stralend, in combinatie met “A” en “B” maximaal stralend en voor een extra lange tijd. 
D. Volledige opruiming van oude schade zoals diepere rimpels en plooien. Pigmentvlekken aanzetten tot diepere verstrakking en fundamentele verbetering van de huid.

Elk punt zorgt voor een spraakmakend resultaat. Wanneer meerdere punten gecombineerd worden zal er een intensiever en duurzamer resultaat bewerkstelligt worden.

Het is heel goed mogelijk dat niet alle punten bewerkstelligt hoeven te worden omdat die al in orde zijn. Huidverbetering+ Elian kan dit voor u bevestigen en laten zien op welke punt(en) uw huid bediend zou kunnen worden en met welke intensiteit.

Als dit nieuw is voor u en u niet over voldoende overzicht beschikt om deze manier van werken te kunnen begrijpen: geen probleem! Huidverbetering+Elian is gespecialiseerd in het herkennen van de behoeftes van uw huid en kan samen met u vrijblijvend een technisch en financieel zo effectief mogelijk traject/behandelplan maken.  

Bij de skinmaster kunt u terecht voor onderstaande huidproblemen: Samen zullen we een planning maken om uw huidprobleem op te lossen.

  • Rimpel vervaging
  • Grove poriën vervagen
  • Litteken verwijderen
  • Wallen onder de ogen
  • Huidverslapping
  • Couperose
  • Cellulite-Cellulitis
  • Ouderdoms vlekken verwijderen
  • Donkere kringen onder de ogen