Elastine infusion behandeling

Elastine infusion behandeling

We weten inmiddels dat de elasticiteit behoorlijk achteruit gaat vanaf ons 25e levensjaar. We krijgen hamsterwangetjes en een verslapte kaaklijn, verslapping overal. We kunnen overwegen om een facelift te ondergaan en dat zal ook helpen, daarna zijn we weer strak, MAAR de elastine is niet terug, de rek is eruit, en deze rek kan alleen maar verder eruit gaan en meer verslappen. Denk maar aan een elastiek in een broek die uitgerekt is, die rek komt niet terug als je hem strakker trekt.

Met deze puur natuurlijke behandeling kun je met 1 behandeling 2 jaar elastine verlies weer aanvullen. Eens per maand mag deze therapie worden ondergaan. Met ondersteuning van de Dermalastyl crème voor thuisgebruik herplaatst Elastin Infusion 12 jaar elastine verlies na 6 behandelingen. Elastine zorgt voor veerkrachtigheid in de huid. Je huid ziet er na de kuur als herboren uit en je huid ziet er frisser en strakker uit. Fijne lijntjes vervagen.

Elastatrophin is de voorloper van menselijk elastine.

Menselijke eiwitten zijn duur en moeilijk na te bootsen en meestal te groot of misvormd om door de huid te dringen in de diepste niveaus. De behandeling "trekt" het eiwit in de huid.

De interessante geschiedenis van "ELASTATROPHIN".

DARPA, een Amerikaanse overheidsinstelling, die opdracht heeft gegeven voor een 'Regenerative Medicine Study" om gewonde soldaten van Irak en Afghanistan te helpen. Microbioloog Dr Burt Ensley werkte aan de DARPA weefselregeneratie studie, ontworpen om de snelheid van genezing te bevorderen in het slagveld van wonden toen hij tropo-elastine ontdekte. Tropo-elastine is de voorloper van de elastine molecule.

"Mijn onderzoek richt zich op litteken-loze genezing en het herstel van verloren ledematen, zei Dr Ensley. "Toen ik me de eigenschappen realiseerde van elastine bij de bevordering van litteken-loze genezing, was het logisch om te zien wat er kan worden gedaan op het cosmetische vlak."

Met geluk kunnen we zeggen is dit product in de wereld van de huidverbetering terecht gekomen en mogen wij hiervan gebruik maken. 12 Jaar elastine verlies herplaatst in 6 behandelingen om de 4 weken.