Arrangement 6

ULTRA-MESO-PORATIE I.C.M. ELASTINE INFUSION.

  • We openen met het afvoeren van de afvalstoffen door middel van de voddermassage.
  • Fruitzuurpeeling
  • De behandeling wordt voortgezet met een elastine infusion. Met deze puur natuurlijke behandeling kun je met 1 behandeling 2 jaar elastine verlies weer aanvullen. Insluizen van de elastine infusion gebeurd door middel van Ultra-Meso-poratie. Deze werkwijze zorgt dat de stoffen in de cel terecht komt. Dit doen we samen met de lichttherapie. Deze zorgt voor het opwarmen van de diepere huidlagen en verwijding van de bloedvaten. Dit bevordert de bloedsomloop en de stofwisseling waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en werkstoffen beter worden opgenomen, dit wordt als zeer aangenaam ondervonden.
  • We sluiten deze behandeling af met een vitamine E crème, een antioxidant die bescherming biedt tegen vrije radicalen van buitenaf, want dit zijn de echte BAD BOYS die hoofdverantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces.

Dit is een perfecte combinatie van twee individuele behandelingen. Omdat doormiddel van het carboxy masker de elastine wat ingebracht is in het lichaam extra energie krijgt.

Deze behandeling voor gelaat en hals € 99,00

Bij deze behandeling inbegrepen harsen en epileren van de wenkbrauwen, bovenlip en kin.